in

Хората са гладни! Дядовци крадат агне за Гергьовден…

дядовци

Двама пенсионери се разминаха на косъм от затвора. Причината е грабеж на анге за Гергьовден. Вижте какво се случи и защо дядовците постъпиха по този начин.

На уникален случай се натъкнаха органите на реда в Сандански. Задържани са двама мъже на възраст от 76 години, които нападнали жена търговец и откраднали гергьовденски агнета. Нелепият инцидент е станал вчера, в късните часове на деня.

Възрастните господа са от Гоце Делчев, но отишли специално в Сандански, за да купят агне от тяхната връстница. Плановете им не се получили, както очаквали. Продавачката била настоятелна и не успели да се договорят за цена, в резултат на което се скарали.

В следващият момент единият дядо държал ръцете на бабата зад гърба, а другият качил агнето в колата. След това двамата избягали, но броени часове по-късно били заловени в Гоце Делчев.

В опит да смекчат положението, възрастните мъже обяснили, че жената ги подвела.

Тя обеща да продаде агнето на определена цена, но когато пристигнахме, започна да отрича. Ядосахме се за изхарченото гориво и искахме да си покрием разходите до Сандански.

В своя защита двамата допълниха, че досега не са постъпвали с никого по този начин, всичко било в момент на гняв.

Полицаите се смилиха над тях и този път наказанието ще им се размине. Въпреки всичко тяхната постъпка се счита за престъпление, независимо от това, че не е осъзната.

Покрай Гергьовден всички полудяват!

Нека не забравяме, че вчера имаше друга акция на полицаи в Сандански и Петрич, при която са арестувани четирима роми с 6 откраднати агнета.

Явно гладът събужда лошото във всеки.