in

Докторе, – казва млад мъж, който лежи на кушетката в кабинета на лекар. – Длъжен сте да ми помогнете! (СУПЕР ГОТИН ВИЦ)

Докторе, – казва млад мъж, който лежи на кушетката в кабинета на лекар. – Длъжен сте да ми помогнете! Всяка нощ сънувам един и същи сън. Лежа си на едно легло и изведнъж – пет красиви жени се мятат върху мен и започват да ме събличат.
Психиатърът:
– И вие какво правите?
– Аз ги блъскам с ръце по-далече от мене…
– Разбирам. Как смятате, че мога да ви помогна?
– Ами, моля ви… Счупете ми ръцете!!!

🙂 🙂 🙂

Фермерски пикап се блъснал в полицейска кола и фермерът решил да съди полицията за нараняванията си. В съда, той се изправил срещу хитрия адвокат на полицията.
– Вярно ли е – започнал адвокатът, – че веднага след злополуката сте казали на патрулния полицай, че се чувствате добре? А сега искате да съдите полицията за нанесени щети.
– Ами вижте сега, аз бях натоварил любимото си муле…
Адвокатът го прекъснал:
– С цялото ми уважение, съдът не се интересува от вашето муле. Искам да знам, защо след катастрофата сте казали на полицая, че се чувствате добре и не сте поискали обезщетение на момента?
Фермерът пак започнал.
– Аз бях натоварил любимото си муле…
Адвокатът отново не му позволил да продължи.
– Но какво общо има вашето муле с това, че сте заявили на полицая на местопроизшествието, че сте добре, а сега искате обезщетение?
Фермерът погледнал към съдията за помощ.
– Разкажете своята историята докрай – позволил му съдията.
Фермерът започнал отначало.
– Бях натоварил любимото си муле в пикапа и бях изминал пет километра по пътя, когато от един разклон изскочи полицейската кола и се заби странично в мен. Бях целият в рани и лежах замаян на асфалта. Забелязах, че мулето му нещо накуцва. Тогава полицаят отиде при него и го гръмна между очите. После дойде при мен и ми каза: „Мулето ви не ми изглеждаше много добре, затова се наложи да го гръмна. Вие как се чувствате?“…

🙂 🙂 🙂

– Комисар, намерихме 30 кг дрога, какво да я правим?
– 20 кг ли?
– Да, 15 кг.

? ? ?

Не си истински българин, ако нямаш в хладилника бутилка от уиски, пълна с домашна ракия, и кутия от сладолед, пълна със сарми.

🙂 🙂 🙂