in

Ядосан Яко

Доналд Тръмп не уважава първата дама. Вижте какъв скандален гаф направи…

Доналд Тръмп слиза от самолет

Доналд Тръмп е егоцентрик и от езика на тялото му личи, че не уважава Мелания.

Доналд ТръмпДоналд Тръмп отново влезе в устата на хората. Но не с политически гаф, а с това, че не спазва етикета на държание, когато слиза по стълбите на самолета.

От снимка, която светкавично се разпространи по света, се вижда как държавният глава на САЩ вече е слязъл от самолета, докато съпругата му Мелания, с която пътуват заедно, сама се придвижва по стълбата, все едно че са двама непознати, а не първата двойка в държавата.

С това си поведение президентът милиардер си навлече гнева на хората по света, които са възмутени от проявеното неуважение към настоящата му съпруга – красивата госпожа Мелания Тръмп.

Ако си спомним как се държаха Барак и Мишел Обама, както и Роналд и Нанси Рейгън ще видим, че те демонстрират по коренно различен начин отношенията си – като истинска двойка в живота. Винаги са били един до друг и действат съвместно.

Експертът по лайфстайл и обществен етикет Суан определя поведението на президента като унизително. И смята, че преди всичко Доналд Тръмп трябва да е съпруг и да демонстрира това пред медиите. Той по нищо не показва, че държи на връзката с Мелания.
По време на встъпването си като президент, милиардерът получи същите критики. Тогава не изчака Мелания да слезе от колата. Той я остави далеч зад собствената си персона, докато се поздравяваше с Барак Обама.

„Някой непознат би сметнал, че двамата не са семейна двойка, което е скандално“, твърди специалистката по обществен етикет.

А вие как бихте коментирали поведението на Тръмп? Искате ли такъв съпруг, дори и президент на САЩ?