in

Двама българи отиват да свалят чужденки на морето. Още първия ден се забиват в една дискотека (МЕГА ЯК ВИЦ)

Двама българи отиват да свалят чужденки на морето. Още първия ден се забиват в една дискотека, виждат две мацки и почват да ги черпят. Черпили ги те, пили, веселили се, накрая се заклатушкали с чужденките към хотела, но още щом влезли в стаята, единият паднал и заспал мъртвешки сън. Става той на сутринта, гледа леко гузно другия, а той му вика:
– Брато, добре че бях аз, та да отсрамя българската чест! ?
– Ама как… ? пита невярващо нашият човек. ? Как, ти… и двете ли? ?
– Не бе, преди да заспя и аз, им казах, че сме румънци.

🙂 🙂 🙂

Корабокрушенец едва доплувал до брега на самотен остров и със сетни сили се проснал на пясъка. След няколко часа, отваряйки очи, що да види: Над него наведени шест знойни красавици с изваяни тела. “Попаднах в Рая” – зарадвал се на късмета си. Но не мислел така след няколко месеца. Не можел да смогне на сексуалните желания на всяка хубавица, коя от коя по-претенциозна! От понеделник до събота горкият човек се “трудил” неуморно… Една неделя (единственият почивен ден от седмицата) стоял на брега, зареял поглед в безкрайната морска шир… и що да види: корабокрушенец! “Ето го спасението!” – помислил изтормозеният човечец, “ще си поделим дните от седмицата. И аз доволен, и той доволен, и жените доволни!” Издърпал сала на брега и погледнал към новия другар. Мъжът отворил очи и с пърхащи клепачи и нежна усмивка на уста прошепнал: – Ей, хубавецооо… – Айдееее, отиде ми и неделята..

🙂 🙂 🙂

Конференция на военни логистици. Станал българския логистик и казал:
– Разкладката на българският войник е 1300 калории на ден.
След това си седнал и започнал да си мисли: „Абе, то няма толкова, ама хайде – до 1000 все ще ги докараме“. Станал американския логистик и заявил:
– На американския войник, му се полагат 3500 калории на ден….
В този момент, българския логистик станал и възмутен прекъснал американеца:
– Американския колега лъже! Никой войник, не може да изяде две баки с боб, за един ден!

🙂 🙂 🙂

Двама влизат в сервиз за мобилни телефони: корава мутра и дребен, омачкан интелигент. Мутрата се приближила до гишето, извадила един мобилен телефон от джоба си, изтръшкала го на плота и казала:
– Що за пед*растия е това?
Зад гърба му се показал интелигентът, който казал:
– Извинете, господин Иванов пита, защо телефона му не работи…
Служителя, която стоял от другата страна на гишето, взел телефона и отишъл да провери. След малко се върнал и подал на мутрата друг телефон с думите:
– Вашият се е счупил! Моля, вземете този…
Мутрата взела телефона, погледнала го и казала:
– Що за пед*растия е това?
Интелигентът пак се подал иззад мутрата и казал:
– Господин Иванов пита, как му се сменя батерията…

🙂 🙂 🙂