in

Един фермер имал голямо стадо крави. Имал трима синове, които пасяли кравите. (МЕГА БРУТАЛЕН ВИЦ)

Един фермер имал голямо стадо крави. Имал трима синове, които пасяли кравите. По едно време кравите взели да измират без причина. За да не фалира, бащата решил да изпрати най-големия син до големия град да доведе доктор да установи причината. Тръгнал той, пътувал що пътувал и срещнал в гората една горска фея.
– Къде си тръгнал, юначе?
– Баща ми ме прати да разбера от какво умират кравите…
– Ако ме оправиш 10 пъти, аз ще ти кажа!
Казал си юнакът “ех,че късмет” и се съгласил. Почнал 1, 2,5, 8,ама тя била много добра, изморила го и той не успял… Върнал се с увесен нос, разказал. Бащата решил да прати средния брат. Феята, обаче, като от по-млад поискала 15 пъти… Той капитулирал на 13-ия… Върнал се и той отчаян, а малкият брат изявил желание и той да отиде. Погледнали го с недоверие, но нямали избор, пратили го… Феята – като от най млад, поискала 20 пъти! Почнал той – 5, 10, 20, 30 пъти и не спирал, феята по едно време не издържала и изпъшкала:
– Стига, стига, не издържам повечеееее… А той:
– Ей сега ще разбереш от какво умират кравите!…и продължил…

🙂 🙂 🙂

Психолог в клиника за отказване от алкохолна зависимост, решил да покаже на своите пациенти, нагледно вредата от алкохола. Събрал ги той в една стая, сложил на една маса две чаши, като едната била пълна с вода, а другата с водка. Пуснал в чашата с вода един червей, като червея продължил да си мърда вътре в чашата. После пуснал в чашата с водка един червей и той се погърчил малко и загинал.
– И така господа, какъв е извода? – попитал психолога.
Цялата група отговорила в един глас:
– Който пие алкохол, няма да има глисти…

🙂 🙂 🙂

В бара влязъл клиент. И двете му ръце били гипсирани. Той казал на бармана:
– Може ли да извадите от джоба ми портфейла, за да платя една бира?
Бармана отвърнал:
– Да! Разбира се!
След малко клиента пак казал на бармана:
– Бихте ли ми сипали бирата в чашата и да ми я поднесете към устата, ако обичате?
Бармана отвърнал:
– Да! Разбира се!
След като изпил така няколко бири, клиента попитал бармана:
– Извинете, къде е тоалетната?
Бармана отвърнал:
– На няколко преки оттук е. На автогарата има тоалетна…🙂 🙂 🙂

В едно индийско село дошъл някакъв мъж и казал на селяните, че ще изкупува маймуни – 10 долара парчето. Селяните като чули и веднага хукнали да ловят маймуни в джунглата. Мъжът купил няколко хиляди маймуни по 10 долара, но популацията им в джунглата силно намаляла и се хващали много трудно. Хората спрели да ги ловят, затова мъжът започнал да ги изкупува за по 20 долара парчето. Селяните като чули и пак хукнали да ловят маймуни, кой на трици, кой на някаква друга стръв… Маймуните обаче още намалели и изкупната цена сочила на 30 долара. В един момент, в джунглата не останали почти никакви маймуни. Тогава мъжът им казал да се мобилизират, защото изкупната цена скоро щяла да скочи на 50 долара за маймуна. Също така, мъжът им казал, че има спешни ангажименти извън страната и ще остави неговия мениджър да го замества в изкупуването. Мениджъра обаче събрал селяните и им казал:
– Вижте го тоя колко много маймуни е събрал! Искате ли, да ви ги продам по 40 долара бройката, а после като се върне, вие ще му ги продадете за по 50 долара?
Селяните веднага извадили всичките си спестени пари и изкупили маймуните по 40 долара бройката. Повече не видели нито мъжа, нито мениджъра който го замествал, а накъдето и да се обърнели имало само маймуни…

🙂 🙂 🙂