in

Ядосан Плача Готино Умен Ха-ха Обичам Уау Яко Без думи

Гала ще става майка на 50 години. [подробности]

Гала е бременна на 50 години

Неотдавна красивата водещата Гала навърши 50 години. Като подарък тя получава не какво да е, а новината че ще става майка.

Гала вече има едно дете, което отдавна е порастнало. Дъщеря й Мари е студентка и вече зряла жена, готова да създаде семейство. Вместо Мари да изненада майка си с новината, че ще става баба, Гала изненадала Мари с новината, че ще има брат или сестра.

Разбира се, не трябва да бъдем шокирани. Гала е от дълги години с нейния възлюбен Стефан и бебето е очакван резултат от тяхната любов. Въпреки това мнозина останаха изненадани, че вече не толкова младата Гала ще става майка за втори път.

Гала се появи по телевизията в рокля по нея, която очертава появилото се коремче. По-възрастните почитатели на „На кафе“ коментират, че по-изпъкналият корем е определен знак за момче.

Гала е по-развълнувана от всякога от факта, че ще става майка. Като имаме предвид деликатната възраст, в която се намира, бременността е истинско чудо.

Възрастта на Гала събужда много въпроси у зрители. Твърди се, че блондинката е заченала по естествен път, а не чрез ин витро процедури. Съдейки по корема на Гала, вероятно тя е в четвъртия или петия месец. Очаква се наследникът на семейство да се появи на бял свят през есента.

Напоследък се говореше, че между Гала и Стефан са възникнали много проблеми, но покрай щастлива вест всичко е останало в миналото. Сега семейството чака нетърпеливо детето да се появи на бял свят.

От няколко години тв водещата се опитва да се сдобие с втори наследник. Е, моментът настъпи и мечтата на Гала се сбъдна. Засега очарователната водеща остава в ефир, но много скоро ще излезе в майчинство. По непотвърдени слухове предаването „На кафе“ ще слезе от ефир, заедно с Гала.

Разбира се, това е просто слух.

Пожелаваме късмет на Гала с отглеждането на новия член на семейството.