in

Хората, които стават свидетели на това зло деяние, веднага се втурват да вземат кучето и да му помогнат.

Хората, които стават свидетели на това зло деяние, веднага се втурват да вземат кучето и да му помогнат.

От това, че е третирано като боклук получава множество травми, кучето е цялото в кръв, с фрактура на черепа и контузия на окото. Ветеринарните лекари не могат да повярват какво се е случило и не дават никаква надежда за оцеляване. Те предлагат кучето да бъде приспано, но доброволците отказват и операцията за щастие, минава успешно!

Кученцето кръщават – Снежко. Сега няколко месеца по-късно, то се възстановява успешно и успява да намери любящо семейство, което да му даде нужната обич и щастие.

Хората решават, че това деяние не трябва да остане безнаказано, затова успяват да издирят жената, която го е направила. Оказва се, че дамата веднага след инцидента е отишла и закупила ново куче. Успяват да я издирят и докладват в полицията.

За ужасното си престъпление, жената е осъдена на една година затвор и глоба от 21 795 долара, част от която е отишла за лечението на други кучета. В допълнение й е забранено да има домашен любимец в продължение на 15 години, а и присъства в специален регистър, който следи за особено жестоките престъпления върху животни.

Време ли е и в нашата държава да се въведат подобни закони?