in

Именно през на Кечмания 33 през април тази година след края на мача с Рейнс, Гробаря се оттегли от любимия си спорт.

В края на 1990-та година преминава във WWF/E и оттогава насам, в продължение на 27 години, е известен като Гробаря, печелейки множество титли и се превръща в един от най-великите кечисти на всички времена. Най-голямото постижение на Гробаря през времето му във WWE е т.нар. The Streak или поредицата му от победи в най-голямото шоу на компанията, Кечмания, провеждащо се веднъж в годината – рекордът му е 23 победи и 2 загуби (от Брок Леснар през 2014-та на Кечмания 30 и Роман Рейнс на Кечмания 33) и е безпрецедентен в историята на спорта.

Марк КалоуейИменно през на Кечмания 33 през април тази година след края на мача с Рейнс, Гробаря се оттегли от любимия си спорт.

52-годишният ветеран направи символично отказване пред 75 000 зрители в Орландо. През цялата среща публиката не спираше да вика за Гробаря, който загуби оспорваната битка. След нейния край бившият многократен шампион на федерацията символично остави своите прословути ръкавици, шлифер и шапка, след което целуна съпругата си – бившата кечистка Мишел Маккул.

„Гробаря няма да бъде вече в световната федерация. Това беше моето последно пътуване. Нека моето наследство да почива в мир“, написа тогава в „туитър“ Гробаря часове след своето отказване.