in

Корабокрушенец успял да доплува до самотен остров. Проснал се той на пясъка и заспал. (СУПЕР СМЕШЕН ВИЦ)

Корабокрушенец успял да доплува до самотен остров. Проснал се той на пясъка и заспал. Когато се събудил, какво да види. Над него стоели надвесени шест полуголи красавици. „Попаднах в Рая“ – казал си корабокрушенеца и се зарадвал много на късмета си. След няколко месеца, обаче, мнението му започнало да се променя. Едва задоволявал красавиците, които били коя от коя по-претенциозна! От понеделник до събота той се „трудeл“ неуморно… Една неделя (единственият му почивен ден от седмицата) той си седял на брега, взирайки се в безкрайната морска шир… и какво да види: Друг корабокрушенец!
„Това е спасението ми!“ – помислил си изтормозеният човечец. „С него ще си поделим дните от седмицата. И аз ще съм доволен, и той също, и жените ще са доволни!“
Издърпал той сала на брега и погледнал към новия другар. Другият мъж отворил очи и с пърхащи клепачи и нежна усмивка му прошепнал:
– Ей, красавецоооо…
– Айдееее, отиде ми и неделята…

🙂 🙂 🙂

Наско и Мери са пациенти в психиатрична клиника. Тръгнали един ден на разходка. Минавайки край един басейн, Наско се подхлъзнал и цопнал във водата. Тъй като не знаел да плува, започнал да се дави. Скочила Мери във басейна и го измъкнала навън. Мълвата за случилото се бързо се разнесла в психиатрията. На следващия ден управителят я извикал и и казал:
– Мери, научихме за твоята героична постъпка. Лекарският екип преценява, че ти вече можеш да излезеш от тук и да живееш пълноценно живота си. Имам обаче и една лоша новина. През нощта приятелят ти Наско се е обесил в стаята си.
И тогава Мери отвърнала:
– Не бе, шефе. Аз го окачих да изсъхне.

🙂 🙂 🙂

Млада блондинка към психолог:
– Как разбирате, че един човек е душевно неуравновесен?
– Задавам му някакъв елементарен въпрос!? – отговаря психологът.
– Например? – пита блондинката.
– Например – „Капитан Кук е направил три околосветски пътешествия. По време на едно от тях умира. По време на кое?“
– Трябва ли въпросите да са непременно исторически? – засмива се нервно блондинката.

🙂 🙂 🙂

Веднъж служителите в пощата решили да проверят какво си пишат хората и взели, че отворили едно писмо.

То било адресирано от малкия Иванчо до Дядо Коледа и гласяло следното:
Скъпи ми Дядо Коледа! Аз знам, че ти винаги си ме подкрепял, въпреки че майка ми почина когато бях на седем, а баща ми ни е напуснал още когато съм се родил и знам, че ще ми донесеш за коледа едни ръкавички, една шапчица, едно шалче и едни ботушки.

На служителите в пощата им станало ужасно гадно и тъй като знаели, че Дядо Коледа не съществува, решили да съберат пари и да му купят тези подаръци. За нещастие събраните пари не стигнали за ботушките, но въпреки това те изпратили останалите работи на Иванчо.
Минали се няколко дена и в пощата получили още едно писмо от Иванчо до Дядо Коледа, което гласяло:
Скъпи Дядо Коледа, много ти благодаря за ръкавичките, за шалчето и за шапчицата. Много са хубави! Също така, знам, че и ботушките си ми изпратил, ама онея миндили от пощата са ги свили…

🙂 🙂 🙂