in

Готино

Малко момиченце минава на касата в супермаркет, носейки 6 бири (БРУТАЛЕН ВИЦ)

Малко момиченце минава на касата в супермаркет, носейки 6 бири. Загрижена продавачката я пита:
– Момиченце, няма ли да ти е тежко да ги носиш всичките тези бири?
– Абе и аз се чудя дали да не ударя 2 още тука?

🙂 🙂 🙂

Едно дете се прибрало разплакано от училище. Майка му го попитала защо плаче, а то отговорило: – Децата в училище казаха, че съм много алчен. – Кои са тези деца? – попитала майката. – Дай пет лева и ще ти кажа!

🙂 🙂 🙂

Мюлер се обадил на Щирлиц по телефона:
– Щирлиц, в събота, в девет часа, бъдете на „Унтер дер линден“. Там ще се проведе съботник.
„Ясно“ – помислил си Щирлиц – „разкрили са ме и сега ми прави намеци. Опипва почвата и в събота ще ме арестуват. Най-добре да се разбера с Мюлер на четири очи.“.
На следващия ден, Щирлиц отишъл в кабинета на Мюлер и си признал направо:
– Хер Мюлер! Признавам си! Аз съм руски шпионин.
– Не на мене тия , Щирлиц! – отговорил му Мюлер. – Големи сте мързели… Като чуете за съботник и веднага всичките ставате руски шпиони!

🙂 🙂 🙂

Мъж тръгнал на лов и решил да вземе със себе си и жена си, която била блондинка. Докато пътували с колата, той и обяснил какво да прави по време на лова:
– Главното при лова е, не толкова да убиеш елен, а да успееш да докажеш на ловците, които ще дотърчат от всички страни, че точно ти си застреляла този елен, а не те. Затова, трябва да стоиш до убития елен и да обясняваш на всеки, който дойде, че ти си го застреляла и той ти принадлежи.
Пристигнали в гората, взели пушките и всеки тръгнал в различна посока. Вървял мъжът из гората, но никакви елени не се виждали. Изведнъж се чул изстрел. Мъжът изтичал по посока на изстрела и видял жена си. До нея имало някакъв мъж, на когото тя обяснявала нещо ръкомахайки. Приближил се човека и чул, как мъжът и отговорил:
– Добре де, добре! Този елен, ти си го застреляла… Дай поне да си прибера седлото…

🙂 🙂 🙂