in

Мияч на прозорци на 14-тия етаж се подхлъзва и пада. На 10-тия етаж го хваща един и го пита (МЕГА ЯК ВИЦ)

Мияч на прозорци на 14-тия етаж се подхлъзва и пада. На 10-тия етаж го хваща един и го пита: – Ще духаш ли? – За нищо на света! Пуснал го да пада надолу. На 8-ия етаж го хваща друг и го пита: – Отзад ще дадеш ли? – За нищо на света! Пуснал го да пада надолу. На 6-ия етаж го хваща трети и нашият, без да чака да го питат, казва: – Ще духам и отзад ще дам! Оня го пуска да пада, мърморейки: – Няма с кого да си пийне човек, само п*дераси летят…

🙂 🙂 🙂

Сложил си един пич лепенка на колата, че я продава. Карал си той из града и зад него – полицаи. Видели те лепенката с обявата и си казали – сега ще му звъннем на тоя, той ще вдигне, спираме го и го глобяваме. Набрали номера от обявата, обаче пичът бил с хендсфри. Вдигнал им той и започнал да обяснява – Мазда, 2009-та година, 150 коня, 2000 кубика, всички екстри. Полицаите се пробвали пак:
– Абе, мани го това хендсфри. Говори по телефона, че не те чувам добре.
Пича от маздата отвърнал:
Не мога, че зад мене карат едни п*дали в патрулка…

🙂 🙂 🙂

Когато бях на шестнадесет, си мечтаех да имам гадже с големи цици. Като станах на осемнадесет си намерих такова. То обаче нямаше никакви чувства. Затова, реших да си търся някое сантиментално и чувствително момиче. Като станах на двадесет си намерих такова. Тя беше толкова чувствителна, че се разплакваше дори от най-незначителното нещо. Плачеше по цял ден за какво ли не. От време на време дори заплашваше, че ще се самоубие. Тогава реших, че ми трябва темпераментно и динамично момиче. Като станах на двадесет и шест си намерих такова. Тя беше изпълнена с енергия. Започваше едновременно десет неща, без да завърши нито едно от тях. На другия ден започваше нови десет. В началото ми беше много интересно, но после започнах да се чувствам като идиот около нея. Толкова много енергия, но без посока. Реших, че трябва да си търся умно и практично момиче. Като станах на тридесет я намерих и се ожених за нея. Тя беше изключително умна и здраво стъпила с двата си крака на земята. До такава степен беше практична, че набързо се разведе с мене и ми взе всичко което имах. Сега вече съм стар и мъдър… и си търся момиче с големи ц*ци!

🙂 🙂 🙂

В час по химия учителката попитала:
– Митко, какъв разтвор получи?
Митко отговорил:
– Зелен, госпожо!
– Браво! Отличен шест! А ти Пенке, какъв разтвор получи?
– Зелен, госпожо!
– Браво! Отличен шест! Иванчо, а ти какъв разтвор получи?
Иванчо отговорил:
– Кафяв, госпожо!
– Двойка Иванчо. Клас, залегни…

🙂 🙂 🙂