in

Готино Ха-ха

[ МНОГО ЛУД ВИЦ ] Мъж се прибира от поредната командировка. Още от вратата награбил съпругата и я завел в спалнята.

Мъж се прибира от поредната командировка. Още от вратата награбил съпругата и я завел в спалнята. Почнали да правят див с*кс. По едно време нещо се тропнало някъде и жената извикала изплашена:
– Мъжът ми се прибира, бързо скрий се!
Изтичал мъжа в гардероба и се скрил. След малко излязъл, седнал на леглото до жена си и рекъл:
– А бе, жена, нещо много сме се изнервили напоследък и двамата с тея командировки…

🙂 🙂 🙂

Гишето за информация на летище София. Служителката се обърнала към чакащите на опашката:
– Извинете, тук ли е, господинът от Габрово, който поиска информация за най, ама възможно най, най евтиния и изгоден полет до Мюнхен? Тук ли сте още?
От навалицата се показал човек и се развълнувано отговорил:
– Да, да госпожо, тук съм!
– Господине, от управата на летището донесоха ето тези крилца и казаха да си ги залепите на гърба и да отлитате. Летище София ви пожелава приятен полет и безаварийно кацане в Мюнхен…

🙂 🙂 🙂

Един човек решил да си купи папагал и отишъл в магазина за домашни любимци. Там попитал продавачката какви папагали предлага. Тя отвърнала: – Ами, имаме един, който може да пише на машина и да работи с котлон. Но е скъп – 100 долара. – Добре, ама в такъв голям магазин само един папагал ли имате? – Има и още един, който освен качествата на първия, може да се оправя с миялна машина и да пее две песни едновременно. Той е още по-скъп – 500 долара. – Хубаво, но в такъв голям магазин само два папагала ли имате? – Предлагаме и друг, но той е много скъп. – Колко струва? – 1000 долара. – Е, на него какво му е толкова скъпото? Какво може да прави? – Вижте, ние нищо не сме го виждали да прави, но знаем, че другите двама му викат “шефе”…

🙂 🙂 🙂

Авраам – стар евреин взел на заем 100 000$ от своя добър приятел Исаак. Дошло време да върне парите, но бил инвестирал всичко и никакво постъпление не се очаквало в обозримото бъдеще. А падежа на заема бил на следващия ден. Върти се Авраам и не може да спи. Тогава неговата съпруга се ядосала и отворила прозореца:
– Исаак, Исааак – извикала тя в два час след полунощ.
Показал се Исаак сънен и по питал:
– Какво има, защо си се разкрещяла през нощта?
– Моят Авраам има ли да ти дава някакви пари? – попитала жената
– Да има и какво от това – това е проблем между нас двамата
– Е, няма да ти ги върне! – викнала жената и затворила прозореца, след което се обърнала към мъжа си и му казала – Е сега спи, той няма да може да мигне цяла нощ.

🙂 🙂 🙂