in

Моделите в парламента – Десислава Атанасова и Мая Манолова представят най-новите тенденции в италианската мода [Снимка]

парламента

ГЕРБ и БСП са основната опозиция в Парламента. Оказва се обаче че конкуренцията в политиката преминава и в преследаването на модните тенденции.

Съветникът на Корнелия Нинова – Бояна Бозаджиева разбули духовете в социалните мрежи.

Тя качи фотоси на Лиляна Павлова, на които бившата регионална министърка изпъква със своите дамски чанти.

Пиарката на Нинова отбеляза визията на Павлова, но наблегна на общата цена на двата аксесоара – 17 хиляди.

С ръка на сърцето – ценя високо вкуса на Лиляна Павлова за чанти. На снимките е с вечната класика на „Шанел”?! (около 5000 евро) и „Прада” (около 3700 евро), но липсва шарматният й „Диор”, чиято стойност доближава „Смарт”-а, който карам…

Този коментар взриви както двете партии, така и социалните мрежи.

Преди време бившата регионална министърка коментира, че спи единствено 4 часа на ден, а останалите прекарва в работа. Изглежда обаче че това не я спира от обикалянето по магазините.

Нерядко Павлова е отъждествявана с бившата социална министърка Емилия Масларова, известна със своите шикозни чанти и останалите си скъпи аксесоари.

Твърди се, че Корнелия Нинова съвсем не обикаля из скъпите бутици. Тя изисквала единствено чантите да са кафяви, черни или тъмносини и от естествена кожа, за да ги комбинира според класическите разбирания. Напоследък тя е забелязана да сменя три модела, чиято обща цена не е повече от 2 хиляди.

Мая Манолова, от друга страна, непрекъснато се отличава със своята визия. Тя е известна с предпочитанията си към марковите дрехи, но любима част от облеклото са й чантите.

Твърди се дори че за своите чанти тя е обособила отделен гардероб, като най-често в него можело да се намери брандът “Фурла”. Омбудсманът често е забелязвана във филиали на италиаски модни марки в София.

Служители в тях споделят, че тя никога не напуска магазин само с един артикул. Интересен факт е, че най-ниската стойност на чанта в тях е 500 лева, а и тя е на чанта с големината на кибритена кутийка. Моделите, които Манолова заглеждала, стрували към 3000 лева.

Омбудсманът обаче не е единственият любител на италианския шик.

Него следва и депутатката от ГЕРБ Милена Дамянова, макар и да се е снабдила само с два такива аксесоара. Тяхната обща стойност възлиза към 5000 лева. Подозираме, че това ще се промени съвсем ското. Дамянова вече е част от 44-тия парламент и едва ли ще остави гардероба си празен.

Други представители на ГЕРБ също неведнъж са забелязвани във “Фурла”.

Николина Ангелкова и Даниела Дариткова следят най-новите италиански модели. Освен по чантите обаче те се заглеждали и по обувките на бранда.

Десислава Атанасова на свой ред се отбивала във филиала на марката, но обръщала внимание и на френската мода. Нейни близки споделят, че тя била най-големия конкурент на Лиляна Павлова, когато ставало въпрос за шикозни дрехи.

Някои депутати се присъединяват към списъка с клиенти на модните брандове, но други се оттеглят.

Чантите на американския моделиер Ралф Лоран няма да присъстват в новото правителство. Съоснователката на БДЦ – д-р Красимира Ковачка няма да има възможността да представя неговите аксесоари с най-ниска цена от 600 лева.

Скъпите придобивки не са непознати и на останалите депутатки. Галя Георгиева от ГЕРБ, известна с предпочитанията си към “Карън Милън”, ще продължи да показва покупката си за само 500 лева.

Брандовете, представяни в Парламента, не се изчерпват с тези.

Бившата шефка на енергетиката Теменужка Петкова показва любимата си чанта на „Селин“ за над 3000 лева.

Депутатката от ГЕРБ Стефани Михайлова пък “дефилира” с чантата си тип куфарче на „Майкъл Корс“ за над 1000 лева.