in

Ядосан Готино Умен Ха-ха Обичам Уау Яко Без думи

[НАЙ-ЛУДИЯ ВИЦ] Американец, африканец и българин претърпели корабокрушение. След няколко дни плуване, те се озовали на един остров с канибали.

Американец, африканец и българин претърпели корабокрушение. След няколко дни плуване, те се озовали на един остров с канибали. Пред тях застанал вожда на канибалите и им казал:
– По наша древна традиция, когато някой попадне на острова, го подлагаме на изпитание. Ако го издържи, го освобождаваме, ако ли не, го изяждаме.

Изпитанието се състояло в това, че в рамките на 15 минути трябвало да се оправи една туземка, да се напише едно писмо и да успееш да си завържеш обувките. Американецът започнал пръв. Той написал писмото, вързал си обувките и времето му изтекло. Африканецът оправил туземката, вързал си обувките и времето му изтекло. Българинът накарал туземката да му връзва обувките наведена пред него. През това време той я оправял и междувременно пишел писмото на гърба и. Така той успял да се включи във времето. Вождът много се учудил, защото това бил първия случай, когато някой успявал да се справи с изпитанието. С чувство на респект, вождът попитал българина:
– Как успя? Досега никой не беше издържал изпитанието. Ти как така се справи?
– Ами, лесна работа! Даже, ако ми бяхте дали да си завържа и един трион за з*дника, щях да ви нарежа и малко дърва…

🙂 🙂 🙂

Католик, протестант, мюсюлманин и евреин започнали да спорят за това, кой е най-богат. Католикът казал:
– Аз имам толкова много пари, че мога да си купя „Сити банк“.
Протестантът казал:
– Аз съм толкова богат, че мога да су купя „Дженерал мотърс“. Мюсюлманинът казал:

– Аз пък, смятам скоро да си купя „Майкрософт“.
След това всички се обърнали към евреина, а той бавно разбъркал кафето си, поставил лъжичката на масата, погледнал останалите и небрежно казал:
– Аз обаче, няма да ви ги продам…

🙂 🙂 🙂

Директора на болницата погледнал през прозореца и видял, че в двора на психиатричната клиника някакъв луд лазел по земята. Веднага извикал дежурния лекар и му казал да отиде и да провери какво става.
След два часа, дежурният лекар се върнал целият изцапан. Директорът го попитал:

– Какво става там?
– Един от пациентите рисува с тебешир линия на тротоара и предлага 1000 лева награда на всеки, който успее да пропълзи под тази линия.
– Ами ти, защо се забави толкова много?
– Е, как защо? 1000 лева малко пари ли са?

🙂 🙂 🙂

На конкурс за прием в МВР се явяват трима кандидати пред комисия. Единият от тях е наш човек, вторият е познат, а третият напълно непознат. Комисията задава въпрос на първия кандидат.
Първата атомна бомба над Япония ли е хвърлена?
Отговаря- не
Помислете пак!
Отговор – не
Още веднъж помислете!
Отговор – не
Заключение на комисията – тъп, но упорит!Става за служител.
Явява се вторият кандидат.
Първата атомна бомба над Япония ли е хвърлена? Да казва кандидата. А над кои градове? Над Хирошима и Нагазаки. Заключение на комисията. Знае, но да се провери откъде и ще помислим дали да се назначи.
Явява се третият кандидат.
Първата атомна бомба над Япония ли е хвърлена? Да, разбира се – отговаря кандидата. А над кои градове? Над Хирошима и Нагазаки – отговаря кандидата. А колко са жертвите? 345 568 – отговаря кандидата. А поименно можете ли да ги изброите? Не това не мога.
Решение на комисията – не знае, не можем да го назначим.

🙂 🙂 🙂