in

Опашка пред портите на Рая. Свети Петър привиква трима мъже и им казва, че ще ги пусне, само ако са преживели (МЕГА ЯК ВИЦ)

Опашка пред портите на Рая. Свети Петър привиква трима мъже и им казва, че ще ги пусне, само ако са преживели много тежки премеждия.
Първият почва:
– Все ми подмятаха, че жена ми кръшка. Преместихме се в нов блок, на 25-ия етаж. Не я пусках никъде и все пак… Веднъж се прибирам 1 ден по-рано от командировка и виждам в антрето мъжки обу…вки. Претърсих цялата къща и най-накрая го намерх на балкона, мръсника! Висеше на ръце от парапета. Започнах да го удрям, но не падаше, а само викаше „Помощ“! Удрях го по пръстите с чук, докато падна, но и тогава не умря, а уцели храстите. Затова вдигнах хладилника, и го метнах по него. Улучих го, той умря и аз от толкова вълнения получих инфаркт.
Свети Петър му казал: „Много страдания си преживял, влез в Рая“.
Вторият разказва: Аз съм спортист, живея на 26-тия етаж и всяка сутрин правя гимнастика на балкона. Прилоша ми и паднах през парапета, но слава Богу, хванах се за долния етаж. Тогава излезе този луд и почна да ме бие, после започна да ме удря с чук и аз паднах. Съвзех се в храстите, оцелял по чудо и тогава отгоре ми падна един хладилник и ме уби.
Свети Петър казал: „Много си се намъчил, синко, влизай в Рая. “
Третият мъж казал:
– А аз, свети Петре, си седя кротко в един хладилник и изведнъж…

🙂 🙂 🙂

Стилно облечена жена се обръща с молба към отец, седящ до нея в самолета.
– Отче, искам да ви помоля нещо… купих подарък за майка ми, електрически сешоар, но ме е страх, че е над лимита и на летището ще ми го конфискуват. Можете ли да го скриете под расото?… Те вас едва ли ще ви проверяват.
– Добре, но да знаете че ако ме питат… аз няма да лъжа. По-късно на летището митничарите спират отчето:
– Отче, имате ли нещо да декларирате?
– От главата до кръста… абсолютно нищо. Митничарите се споглеждат особено.
– А от кръста надолу?
– Само един до болка познат уред, предназначен за жени… все още неизползван…
– Следващият!

🙂 🙂 🙂

Математик и инженер трябвало да участват в научен експеримент. Те били поставени в стая, на другия край на която лежала на едно легло, чисто гола красавица. Условието на експеримента било, че на всеки тридесет секунди те имали право да изминат половината от разстоянието между тях и жената. Математикът веднага избухнал:

– Та това е безсмислено! И се запътил към изхода. Инженерът обаче се съгласил да продължи да участва в експеримента. Тогава математикът му казал:

– Не виждаш ли, че няма никакъв начин да стигнеш до нея?

Тогава инженерът отговорил:

– И какво толкова? За много кратко време ще съм достатъчно близо, за да мога да свърша основната цел…

🙂 🙂 🙂

Организирали конкурс за най-добър касоразбивач. Състезавали се американеца, германеца и Бай Ганьо.
Регламентът бил следния: светлината ще бъде изгасена за една минута, като през това време състезателите ще трябва да отворят касата и да вземат парите.
Американецът бил първи. Загасили светлината. Когато след минута светнали отново, той още се мъчел да отвори сейфа.
Дошъл ред на германеца. Изгасили, а когато светнали, той точно взимал парите.
Излязъл и Бай Ганьо. Изгасили, засекли една минута. Когато тя изтекла, съдиите се опитали да светнат, но лампата не светнала.
Тогава се чул глас в тъмното:
– Абе Ганьо, току що открадна 100 милиона! За какъв дявол ти е крушката?…

🙂 🙂 🙂