in

ПЪЛЕН ПОТРЕС! Открити са ‘черни таксита’ в област Радомир

Двама таксиметрови шофьори са арестувани за нелицензиран превоз на пътници. Това са добре познатите ни „черни таксита“. Нарушението е открито на територията на Радомир.

Нарушителите са задържани при полицейската операция проведена от Районното управление в Радомир, служители на „Охранителна полиция“ и сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР – Перник.

Акцията се е провела около 11 часа, като лек автомобил „Шкода Октавия“ е бил спрян за проверка. Установило се е, че с превозното средство собственост на Иван Б. Иванов, се извършва нерегламентиран превоз на пътници срещу заплащане.

Съставен е акт на Иванов по Закона за автомобилния превоз от областен отдел „Автомобилна администрация“ – Перник. Автомобилът е конфискуван и се съхранява на наказателен паркинг.

Другият иззет автомобил е марка „Фолксваген Пасат“ с водач Емил Цветков. Той е спрян за проверка в сряда сутринта, като е установено, че той също практикува метода с „черните таксита“.

Съответно Цветков получава акт от областния отдел „Автомобилна администрация“ – Перник. Конфискуваният автомобил се съхранява при другия автомобил на наказателен паркинг в Радомир.

Работата по случая продължава. Все още не се знае дали двамата шофьори ще получат по-тежко наказание от глоба и конфискуване на колите.

Всички граждани в Радомир са потресени от случката. Въпросът е докога ще продължават нередностите в тази държава?

Следете новините, за да разберете как е завършил случаят.