in

Помните ли как танцувахме, когато бяхме млади и буйни на тази песен? Един НЕЗАМЕНИМ хит от 1987 година, който всички обичаме! (ВИДЕО)

Dire Straits е една от най-популярните и обичани британски рок групи. Сформирани в английския град Нюкасъл през 1977 година, с времето Dire Straits ще се утвърдят като големи имена на сцената, които всички харесват и обичат.

Доказателство за успеха на бандата е фактът, че те имат реализирани продажби от над 120 милиона копия в своята история. Те имат и награди “Грами”, “Брит”, MTV и други.

Успявайки да блеснат с леко “меланхоличен” саунд, Dire Straits създават звучене, което трудно може да объркано с това на някоя друга група.

Тяхната кариера се простира в сума от 15 години. За първи път се разпадат през 1988 г., след което се събират през 1991 г., и окончателно се разделят през 1995 г., когато Марк Нопфлър започва самостоятелна кариера.

Предлагаме ви да си припомните едно от най-култовите парчета на Dire Straits, носещи името “Walk of Life”. Заслужава си!

Ако ви е харесало, това което видяхте, моля да го СПОДЕЛИТЕ с приятелите си. Екипът на maimunata.com ще ви бъде благодарен!

[sociallocker id=“2132″] [/sociallocker]