in

Посред бял ден, Вуте е пиян като мотика. Излиза от кръчмата, клатушка се, залита, блъска се в местното отче… (ЯК ГОТИН ВИЦ)

Посред бял ден, Вуте е пиян като мотика. Излиза от кръчмата, клатушка се, залита, блъска се в местното отче, който просто минава оттам, после му фъфли:
– Здрасти… аз съм Исус Христос…
Отчето:
– Не, синко, НЕ СИ!!!
Вуте:
– Ай на бас… ела да ти го докажем!
И Вуте го лови за ръката, и го вкарва в кръчмата.
Барманът го вижда:
– Исусе Христе! Ти пак ли си тука?!

🙂 🙂 🙂

Двама руснаци стоят пред магазин и спорят:
– Този път ще вземем две.
– Как две, бе – оня ден взехме две и не ни стигнаха. Вземаме три.
– Как три, бе – вчера взехме три и ни останаха. Вземаме две.
– Не. Три.
– Не. Две.
– Три.
– Две…
И след дълъг спор, решили да вземат две. Влезли в магазина и поръчали:
– Един кашон водка и две репички…

🙂 🙂 🙂

Начинаещ адвокат открил кантора. Дълго време той нямал нито един клиент. Най- сетне, секретарката му казала, че един човек пита за него. Адвокатът заръчал на секретарката си, да пусне човека в кабинета му, но след десет минути. Десет минути по-късно, докато човека влизал в кабинета му, адвокатът вдигнал телефона и се престорил, че води разговор:
– Господин генерал, няма как да поема Вашето дело за по-малко от 5 000 лева! По принцип вземам около 8 000, но за Вас бих направил малка отстъпка…
След като затворил телефона, адвоката се обърнал към току що влезлия човек и го попитал:
– Заповядайте, по какъв въпрос идвате?
– Аз работя към телефонния ви оператор. Изпратиха ме при вас, защото телефона ви е развален…

🙂 🙂 🙂

Мъж ловял риба на брега на язовира. Рибата изобщо не искала да кълве. По някое време, мъжът извадил една бутилка ракия, сипал си една чашка и точно в този момент плувката потънала. Мъжът държал с една ръка чашата, а с другата извадил въдицата. На куката висяла мъничка рибка. Тя се откачила и паднала в чашата с ракия. Мъжът погнусено бръкнал с два пръста в чашата, извадил рибката и я хвърлил обратно във водата. Изпил той на екс ракията и изведнъж рибата започнала да кълве като луда. Само за час, мъжът уловил десетки килограми риба и доволен потеглил обратно към дома си. На дъното на торбата лежали две огромни риби. Едната казала на другата:
– Голяма гад излезе онази малката рибка. Как ни излъга само. Хващал бил, черпел по ракия и после пускал обратно във водата…

🙂 🙂 🙂