in

Потрес! Синът на Румен Радев – побойник! Жоро бил съучастник в жестоко меле в 38-о училище

Румен Радев и Син

Георги, синът на президента Румен Радев, е един от участиците в жестокия побой в столичното 38-о училище „Васил Априлов“. Заради участието на високопоставеното синче ръководството на даскалото се свива от страх и се опитва да потула скандала, разиграл се в началото на месеца.

Тогава седмокласник преби петокласник, като го е налагал с юмруци и е блъскал главата му в радиатора. По чудо не се стига до фатален изход, но битото момче остава три дни на лечение в болница с травми в главата. Побоят става в междучасието, но е предшестван от спорове във „Фейсбук“. Петокласникът написал „Мазни маймуни“, „Казвай го на майка си и на баща си“ и друго подобни. Седмокласникът се ядосал, понеже баща му бил починал и затова решил да набие момчето.

Придружен от президентския син и други седмокласници, тумбата нахлула в класната стая на петокласника. Георги Президентчето, както децата наричат сина на Радев, застава на пост в коридора с още един ученик и организира отцепка. Пазят, за да не се появят нежелани свидетели.

В разгара на пердаха, няколко момчета все пак успяват да преодолеят закраждението и викат незабавно една от учителките. Тя влиза в стаята в момента, в който биячът яростно блъска главата на жертвата в радиотора, разкрива жестоката училищна история столичен седмичник.

След като става ясно, че синът на Румен Радев е участник в побоя, ръководството на училището взема мерки да скрие срамната история. Оказва се, че камерите не са работили. Върхът обаче е, че дори не е повикана линейка, въпреки недоброто състояние на битото дете.

Повикали само баща му по телефона, за да го прибере незабавно. Излиза, че за да предпазят президента от скандал, ръководството рискува живота на един петокласник, коментират разгневени родители.

Педагогическият съвет на 38-о училище е взел решение побойникът да бъде преместен в друго школо. За помагача обаче няма и дума за наказание, допълват източниците на изданието.

Георги е ученик в 7 „Д“ клас. Той е син на Румен Радев от първия му брак. Детето живее с майка си, а не с баща си. Описват го като интелигентно и будно, но доста палаво момче.

Източник: Pik.bg