in

Ядосан Плача Готино Умен Ха-ха Обичам Уау Без думи

[ПОТРЕСАВАЩО ВИДЕО] Нечовешки зверства спрямо кучетата…

тричане

Варварски обичаи прилага българският народ. Чували ли сте някога за тричане? Нищо не сте изпуснали, ако не сте го знаели. Измъчване на животни с цел забавление.. това е тричане.

Тричането е стар обичай, който се е провеждал безнаказано в миналото, но сега се смята за нарушение срещу всякакви морални принципи.

Първо нека успокоим тези, които вече са в шок.

Кучетата не се „бесят“ наистина. Опъва се въже, което се усуква около два дървени кола разположени от двете страни на река. Образува се малка примка, през която се промушква кучето, така че въжето да бъде разположено точно около гръдния кош. След това дървета се изправят и кучето увисва над реката.

Животното стои определено време, люлеейки се над реката и в даден момент просто пада…

Твърди се, че не е имало смъртен случай, но дори това да е истина, представете си на какво са подложени създанията.

Така наречените „стопани“ гарантират, че кучетата остават невредими и тричането по никакъв начин не им влияе. Всъщност нещата не стоят по този начин….

Докато кучето е във въздуха и се върти, в резултата на страха, то изпразва червата си. След като паднат във водата повечето от тях са толкова замаяни, че не могат да плуват. За да не се удавят, стопаните ги изваждат с мрежи.

Смята се, че този ритуал се извършва, за да се види каква ще е годината. Спрямо това какви изпражнения е изхвърлило четириногото, ще се разбере какви ще бъдат предстоящите месеци.

За пореден път се убеждаме колко безчувствени са хората.

Лошите стомпани подлагат кучетата на зверски мъчения, без какво и да е право.

Споделете, ако смятате, че тези хора заслужават затвор!!

Ако сте против насилието на животни, подпишете петицията за сурови наказания на нарушителите тук.