in

Обичам

Преди 1989 г.в Детмаг влиза майка с 6-годишния си син да разгледат какво има.Малкият си харесал (ТОЯ ВИЦ КЪРТИ МИВКИ)

Преди 1989 г.в Детмаг влиза майка с 6-годишния си син да разгледат какво има.Малкият си харесал някаква играчка,но майка му се мъчи да му обясни,че сега нямат толкова пари. -Не можем сега, миличко, като вземе заплата тати, тогава ще дойдем пак. -Знам си аз, пак ще ме излъжеш, а аз нямам с какво да си играя. -Няма, обещавам! Хайде сега да си ходим и като се приберем, ще си играем заедно. -Добре, ама на “семейство”. -Добре, добре, на каквото кажеш. Прибрали се в тях и малкият от вратата още наредил: -Ти върви в спалнята и ме чакай на леглото съблечена! Майката се учудила много на това, но нали обещала, пък и била любопитна да види как ще се развият нещата по-нататък. Пет минути след това тя вече лежала на леглото чисто гола и чакала. В това време в стаята се появил малкият с препасана хавлия на кръста, подпрял се с една ръка на касата на вратата и казал: -Майка ти и боклук да е.а, само за е…е си мислиш, а не можа да намериш пари да купиш на детето си една играчка!

🙂 🙂 🙂

Скелет излязъл от гроба си. Той не знаел кой век и коя година е и затова отишъл да попита в „Софийския Университет“. Там видял една студентка, приближил се до нея и я потупал по рамото. Обърнала се тя, чул се пронизителен писък: „А-а-а-а-а-а-а!“ и студентката отпрашила където и видят очите. Отчаян от тази случка, скелетът решил да попита в „Медицинския Университет“. Там видял една студентка, приближил се към нея и я потупал по рамото. Тя се обърнала и му извикала с всичка сила:
– Я се махай, бе! Простак!
Още по отчаян, скелетът решил да попита в „Техническия Университет“. Там видял една студентка, приближил се до нея и я потупал по рамото. Тя се обърнала, чул се пронизителен писък: „А-а-а-а-а-а-а-а!“ и скелетът отпрашил на където му видят очите…

🙂 🙂 🙂

Български министър бил на посещение в Италия. След деловата част, италианският му колега го поканил на вилата си. Нашият човек бил учуден от прекомерния лукс и попитал италианеца:
– Вашето богатство от наследство ли е? Как сте построили такъв палат?
– Не! Виждаш ли оная магистрала? – отговорил италианецът
– Да. – отвърнал нашият.
– Ами, асфалтът вместо 15 сантиметра е само 14. Оттам дойдоха паричките за виличката.
На следващата година, италианецът върнал посещението и след деловата част бил поканен на гости във вилата на българския министър. Там той видял, не палат, ами дворецът на персийския шейх – водоскоци, фонтани, градини, басейни, тенис-кортове…
– Откъде тия пари? – попитал италианецът.
– Виждаш ли оная магистрала?
– Не! Каква магистрала? Не я виждам! – взел да се кокори се чужденецът.
– Именно! Оттам са!

🙂 🙂 🙂