in

Ядосан Готино Ха-ха

[Прекрасен ВИЦ] Фермерски пикап се блъснал в полицейска патрулна кола…

Фермерски пикап се блъснал в полицейска патрулна кола и в резултат фермерът решил да съди полицията за нараняванията си.

В съда той се изправил срещу хитрия адвокат на полицията.

– Не е ли вярно – започнал адвокатът, – че веднага след злополуката сте казали на патрулния полицай Фрийман, че се чувствате добре? А сега съдите полицията за понесени щети.

– Разбирате ли, бях натоварил любимото си муле Гърти…

Адвокатът го прекъснал:

– При цялото ми уважение, съдът не се интересува от вашето муле. Искам да знам защо веднага след катастрофата сте казали на полицая, че се чувствате добре и не сте поискали обезщетение.

Фермерът пак започнал.

– Бях натоварил любимото си муле Гърти…

Адвокатът отново не му позволил да продължи.

– Какво общо има вашето муле с факта, че сте заявили на полицая на местопроизшествието, че сте добре, а сега искате обезщетение?

Фермерът погледнал съдията за помощ.

– Разкажете историята си – позволил му съдията.

Фермерът започнал отначало.

– Бях натоварил любимото си муле Гърти в пикапа и бях изминал шест километра по пътя, когато от един разклон се появи полицейска кола и се заби отстрани в мен. Бях целият в рани и лежах замаян на пътя. Забелязах, че Гърти малко куца. Тогава полицаят Фрийман отиде при него и го застреля между очите. После дойде при мен и ми каза: „Мулето ви не изглеждаше много добре, затова се наложи да го застрелям. А вие как се чувствате?


Смеещ се емотикон