in

Родителите постепенно осъзнали, че детето им разполага със свръхестествени способности.

Родителите постепенно осъзнали, че детето им разполага със свръхестествени способности.

Но тъй като живеели в прекалено малко селце, се погрижили да скрият дарбата на дъщеря си, за да си нямат проблеми със съседите. Семейството на Каеде обаче реши да разкрие най-после тайната й пред света. За представянето й избраха руската телевизия НТВ, която предложила най-висок хонорар за участие.

Малкото момиче поразило зрителите най-напред с приликата си с баба Ванга. Също като българската пророчица, Каеде има проблеми със зрението. Детето призна, че често на сън му се явява възрастна жена със слепи очи и забрадка на главата. Макар й да говорила на чужд език, момичето разбирало всяка дума.

Каеде УберОснование да обявят малката французойка за наследница на Ванга, дават думи на самата петричка гадателка.

Пророчицата е казвала, че ще се прероди във Франция, където живяла и в предишния си живот. Ванга мечтаела да посети страната, но приживе така и не се отворила възможност. Предрекла още, че ще се прероди в бедно семейство и отново ще се грижи за хората.

Наследничка на баба ВангаВ България всяка втора врачка претендира, че е наследница на баба Ванга. Дали наистина малкото момиче от Франция е истинската пророчица или поредната спекула, тепърва ще разберем.