in

Плача Готино Умен Обичам Уау Яко Без думи

Шофьор на автобус подозира похитяването на дете. Той спира автобуса и прави нещо ГЕНИАЛНО!

шофьор в автобус

През 2015 година, 3-годишно момче е обявено за изчезнало от библиотека в Сан Франциско.

Час след това Тим Уотсън, шофьор на автобус за Valley Transportation Authority, вижда в автобуса си мъж и малко момче. Двойката приличала на описанието на заподозрения и детето. Първоначално шофьорът не обърнал особено внимание, но броени минути по-късно, забелязал, че момчето плаче.

Това било достатъчно да събуди бащинския инстинкт на шофьора, който има две деца.

Тим обмислил брилянтен план, за да предотврати лошите намерения на заподозрения.

Вместо да го разпитва или да насочва вниманието си към него, той спрял автобуса и започнал да пита пътуващите, дали са виждали изгубена чанта. Всъщност се опитвал да се приближи към извършителя, за да се увери, че съмненията му са оправдани. Когато шофьорът стигнал до края на автобуса, видял, че момчето носи червени чорапи на краката, както са го описали по новините.

Тогава разбрал, че е бил прав.

Докато се преструвал, че все още търси чантата, Тим тайно позвънил на полицията.

Когато автобусът пристигнал на автогарата, полицаите били там, в пълна готовност да хванат престъпника. Тогава излязъл и 23-годишният заподозрян. Докато слизал от автобуса, те видели липсващото 3-годишно дете в ръцете му. Органите на реда казали, че е трябвало да „отскубнат” момчето от похитителя, преди да го заловят и арестуват. Детето нямало никакви телесни повреди и наранявания. Тим разбрал, че това наистина е било отвличане и че инстинктите му са били верни.

След края на инцидента Тим се сринал…: „Това можеше да е моето дете, което са отвлекли… Чувствам, че направих, това което всеки баща би направил”.

Какъв забележителен и смел герой е този човек!

шофьор в автобус

Ако смятате, че тази история заслужава да бъде споделена, моля направете го!