in

След много години раздяла се срещат двама пирати. – Ей, Роджър, заприличал си на истински пират (МЕГА ЯК ВИЦ)

След много години раздяла се срещат двама пирати.
– Ей, Роджър, заприличал си на истински пират – с дървен крак, кука вместо ръка и превръзка на окото! Разправяй как ти се случиха тия нещастия?
– Остави се, Джони, крака си го загубих при една неравна битка.
– Aми ръката?
– При един абордаж, точно се хващам за другия борд и един с едно мачете…
– A с окото какво стана?
– Ми, окото, как да ти кажа. Греба си аз в лодката и изведнъж кво ми скимна да погледна нагоре. Една чайка ми се изцвъка в окото.
– Аде бе, Роджър, ква беше тая чайка?!
– То не чайката, но аз още не бях свикнал с куката…

🙂 🙂 🙂

Селянин трябвало да закара джипа си на ремонт в града. Механикът му казал, че ремонта ще отнеме два дни и човекът си тръгнал пеша. Минал през железарията и си купил една кутия боя и една кофа. Срещнал се с един негов приятел, който му дал две кокошки и един петел. Селянинът бил изправен пред проблема, как да се прибере с толкова много неща пеша. Докато умувал, минала една красива жена и го попитала дали знае как се стига до имението на един негов съсед. Той отговорил, че е в същата посока и може да я съпроводи, но не знае как да се справи с всичкия си багаж.
– Лесна работа, – казала жената, – сложете кутията боя в кофата и я вземете в едната ръка. Вземете двете кокошки по една под мишница и петелът в другата ръка.
Селянинът се учудил на съобразителността на жената и изпълнил заръките и, след което тръгнали. По средата на пътя, селянинът казал на спътничката си, че знае пряк път, който ще им спести цял километър. Жената го изгледала недоверчиво и му казала:
– Аз съм достойна вдовица, придружавана от някакъв непознат човек. От къде да знам, че няма да се възползвате от моята беззащитност в гората, че няма да ме подпрете на някое дърво и да ме изнасилите няколко пъти с този големия, дето ви се люшка из панталоните?
– Ама, моля Ви се, госпожо! Как ви хрумна подобно нещо? Аз не бих сторил това на никоя жена! Дори и да исках, как бих могъл да сторя това с толкова много багаж?
– А, това е много лесно! – казала жената – Сложете петела на земята и го захлупете с кофата, отгоре. После сложете боята, а кокошките ще ги държа аз…

🙂 🙂 🙂

Докато ловил риба на реката, един рибар хванал златната рибка. Тя му казала:
– Като си ме хванал, ще се наложи да ти изпълня едно желание. Работата е там, че комшията ти ще получи двойно от същото.
Човекът си помислил: „Ако си поискам един милион лева, комшията ми ще получи два. Това няма да мога да го преживея. Ако си пожелая палат, той ще получи два. Това пак няма да мога да го преживея. Изобщо няма да мога да спя нощем“
След още малко размисли, стигнал до решение от което бил доволен и заявил на рибката:
– Искам да ми изкараш едното око…

🙂 🙂 🙂

Мечка, кон и вълк, паднали в една дълбока яма. Изминала цяла седмица и те почнали зверски да огладняват. Тогава вълкът казал:
– Мецо, ние двамата с тебе сме месоядни животни. Коня е тревопасен. Той така или иначе, ще умре от глад, ами дай ние да го изядем.
– Ама, той ни е приятел! – казала мечката – Поне нека да му го кажем!
Отишли те до коня и му признали за своя пъклен план. Тогава конят им отговорил:
– Щом така сте решили, яжте ме. Обаче, искам да ми изпълните едно последно желание. Още, докато бях малко конче, ми жигосаха някакви букви отзад. Искам да ми ги прочетете.
Отишли мечката и вълка зад коня и той (както се предполага) им теглил по един здрав къч. Вълкът умрял на място, а мечката лежейки на земята полужива, измърморила:
– Ама, къде се бутам и аз? Хем знам, че не мога да чета…

🙂 🙂 🙂