in

Обичам

Стефан СЪКРУШЕН от новината, че Гала НЯМА да става майка..

Стефан и Гала на кафе

Ще бъдат ли Гала и Стефан отново родители? Въпрос, чийто отговор всички искаме да разберем..

Новината за бременността на Гала се разпространи по-бързо от очакваното. За по-малко от седмица цяла България разбра за хубавата вест в живота на тв водещата.

За съжаление, всичко се оказа просто поредната измислица на „жълтите“ вестници. Въпреки това, нейният партньор – Стефан, би искал новината да е истина.

А ето какво всъщност се е случило…

На красивата водеща наистина й закъсняло с няколко дни. Оттук е тръгнал и слухът, че тя ще става майка. Стефан повярвал на новината, че неговата любима ще го дари с наследник. Но след като разбрал какво се е случило, останал изключително разочарован.

Всеизвестен факт е, че той отдавна искал да има общо дете с Гала като по този начин ще затвърдят дългогодишната им връзка. Бизнесменът има дъщеря от бившата си съпруга, както и блондинката има предишно дете от стария й брак.

Твърди се, че Стефан силно желае второ дете и се опитва да убеди Гала да си направят. Въпреки деликатната възраст, в която тв водещата се намира, нищо не й пречи да стане отново майка.

„Мечтая да имаме дете с Гала. Тя е жената на живота ми. Това да имаме бебе би ме направило безкрайно щастлив.“ – споделя откровено Стефан.

За съжаление бизнесменът ще си остане с тази мечта. Гала не смята, че се намира в подходяща възраст да ражда второ дете. Макар и да изглежда невероятно, а годините да не й личат, ТВ водещата мисли, че времето и да бъде майка, отдавна е  отминало.

Не се случи, когато трябваше, значи така ни е било писано. Все пак и двамата имаме деца.

…разказвала Гала на нейни приятелки.

За учудване на мнозина, дъщеря й Мари напълно подкрепяла пастрока си в желанието му отново да стане баща.

Дали двамата ще успеят да променят решението на Гала, остава да разберем…