in

[ СУПЕР ГОТИН ВИЦ ] Дебел мъж искал да отслабне. Пробвал какви ли не диети, но нищо не ставало. Накрая прочел една обява

Дебел мъж искал да отслабне. Пробвал какви ли не диети, но нищо не ставало. Накрая прочел една обява: “Отслабнете с пет килограма на ден!”. Позвънил и му казали, че ще дойдат на място. На другия ден се звъннало на вратата, мъжът отворил, а там имало красива гола жена, която държала табелка: “Ако ме хванеш съм твоя!”. Започнал мъжът да я гони из цялата къща. Няколко часа я гонил и най-накрая я хванал. Свършил работата, застанал на кантара и видял, че бил отслабнал точно с пет килограма! Следващата седмица пак позвънил по телефона и казал: “Искам да отслабна с десет килограма!”. Отново му казали да чака в къщи. На другия ден на вратата го чакала още по-красива гола жена с табелка “Ако ме хванеш съм твоя!”. Започнал да я гони. Половин ден я гонил и най-накрая я хванал. Като застанал на кантара, той бил отслабнал с десет килограма! Следващата седмица отново се обадил по телефона и твърдо казал:
– Този път, искам да отслабна с двадесет килограма!
– Сигурен ли сте?
– Сигурен съм!
– Добре тогава, чакайте вкъщи.
На вратата отново се позвънило, мъжът отворил, а там стоял огромен негър, с табела с надпис: “Ако те хвана, си мой!”…

🙂 🙂 🙂

КГБ изпратили Гарабед да открадне една тънка папка от ЦРУ. Шефовете му заповядали:
– Гарабед, тази папка никой не е успявал да я вземе до сега. Даваме ти две години, за да ни я донесеш.
След две седмици, Гарабед им донесъл папката. Всички били много изненадани го попитали:
– Гарабед, как та успя да вземеш папката, че и толкова бързо при това?
– Аз на ЦРУ толкова ваши дебели папки сам им давал, че те за една тънка ли ще се циганят…

🙂 🙂 🙂

ванчо бил много слаб ученик и най-вече математиката, изобщо не му вървяла. Изкарвал двойка след двойка. Разтревожила се майка му и решила да го изпрати в католическо училище в близък град. Завърнал се Иванчо след месец, много отслабнал, очите му били като понички, а в бележника му имало шестица до шестица.
– Браво, Иванчо! Какво се е случило с теб? – не вярвала майка му на очите си.
– Абе, мани! Още първия учебен ден, учителят ни по математика ни показа гол мъж, закован с пирони на знака плюс. Още тогава разбрах, че тези даскали изобщо не се шегуват…

🙂 🙂 🙂

Два часа след полунощ, в Бърза помощ, докарали двама млади мъже на носилка. Ръката на единия, била заклещена до лакътя в з*дника на другия.
Дежурният хирург замислено огледал двойката първо от едната, после и от другата страна и накрая въздъхнал:
– Момчета, станала е някаква грешка. Вие, въобще не сте за тука!
– А за къде сме? – чули се изтерзани гласове от носилката.
– Вие, сте за Кукления театър!

🙂 🙂 🙂