in

Те отчаяно се нуждаят от нов бял дроб и са в списъка с чакащите за трансплантация.

Те отчаяно се нуждаят от нов бял дроб и са в списъка с чакащите за трансплантация.

Кейти е безумно влюбена в Далтон и от любов решава да се откаже и премахва името си от списъка на чащатите за трасплантация, така че нейният любим да има по-голям шанс по-скоро да получи по-добър шанс за нов бял дроб.

Така през 2014 година Далтон преминава през успешна операция и получава своя нов бял дроб, а Кейти получава своя през 2015 година.

Дотук историята върви добре и се очаква, както всяка друга любовна история, да има щастлив край, и всички това искат, но в живота не винаги получаваме това, което искаме, нали?

Скоро след операцията на Далтон, той получава проблем с лимфните си възли, които довеждат до сериозна инфекция на белите дробове. Двамата поддържат своята връзка чрез видео, защото инфекцията му е заразна и опасна и техните лекари ги предупреждават, че трябва да стоят далеч един от друг. Момчето е изпълнително и разбира лекарите, но Кейти предпочете да живее по-кратко и щастливо, отколкото един дълъг живот изпълнен с нещастни дни, тя го кани да я посети.we

Тялото на Кейти отхвърля трансплантирания бял дроб, лекарите не знаят какво следва и решават да подготвят семейството за най-лошото.

Те дори не дават гаранция тя да доживее до декември. Влюбените решават да прекарат заедно и да празнуват последната си Коледа в живота заедно. За тях Коледа ще се случи през септември, защото нямат време и защото утрешния ден им е подарък…

Далтон и семейството му започват приготовление за пътуването и са много щастливи. За съжаление младото момче не получи възможност да направи пътуването и да види своята голяма любов, той умира следобеда на 17-ти септември, след усложнения, свързани с болестта му.

Кейти не получи своята възможност да прегърне любимия си човек за последен път, но те са заедно до сетния му дъх, макар и на видео чат, тя получи шанса да го види и чуе и за последен път да си разменят най-искрените думи, да си кажат, че се обичат.

Когато Кейти отпразнува Коледа през септември със семейството и приятелите си, тя им каза:
„Аз скоро ще го видя и ще бъдем заедно“.

Момичето беше много право. Само 5 дни след смъртта на Далтон, Кейти го последва и си замина от този свят.

Двамата се намериха един друг, имаха се един друг, обичаха се и се загубиха… Надявам се, че те са отново заедно, някъде, някак си и този път завинаги.

Почивайте в мир, мили деца! Вашата история е още един пример, че истинската любов съществува, че на този свят има много по-ценни неща от материалното.