in

Те също така знаят как да бъдат много силни и продуктивни.

Те също така знаят как да бъдат много силни и продуктивни.

От друга страна, те са склонни към заболявания като язва, дисфункция на щитовидната жлеза, ниски нива на тиреоидни хормони и йоден дефицит. Тези нарушения могат да причинят нежелани последствия, като наднормено тегло и задържане на вода в тялото.

В Япония кръвната група 0 е свързана с определен тип хора от древни времена.

В интервю за работа японците, потенциалните служители, често питат какво представляват кръвната група. Хората с кръвна група 0 ги описват като отговорни, посветени, организирани, съсредоточени, съвестни и практични хора. Те също така вярват, че те са по-умни и по-добри логици, отколкото други. Това е така, защото техните предци са били ловци, които гледат и най-точно преценяват обкръжението, тъй като ще оцелеят.

Те могат да се ядосват, да станат хиперактивни и импулсивни.

Лошото хранене, липсата на упражнения и нездравословни навици и склонност към стрес ги прави по-податливи на вредни метаболитни процеси, като инсулиновата резистентност бавна активност на щитовидната жлеза и затлъстяване.

Те също имат по-високо ниво на стомашна киселина в сравнение с други кръвни групи и често имат чувствителен стомах и имат тенденция да развият язва в стомаха.
Хората с кръвна група 0 трябва да избягват кофеина и алкохола. Кофеинът може да бъде особено вредно, тъй като повишава нивото на анандреналин, което вече е високо при хора с кръвна група 0.

Препоръчва се физическа активност 3 до 4 пъти седмично.