in

Той се дегизира като 84-годишен дядо и отиде на спортна площадка. Всички се впецепениха, когато станаха свидетели какво може да прави старецът. [Видео]

дядо

Този човек провежда интересен социален експеримент. Той разглежда темата за практикуването на някакъв спорт и упражненията с вдигане на тежести.

Мъжът прави изключително любопитен социален експеримент. Той се дегизира като 84-годишен дядо, след което посещава спортна площадка, пълна с бодибилдъри.

На това място всички хора смятат, че странникът е на около 80 години, тъй като е маскиран по този начин. Той обаче има дългогодишен опит в сферата на спорта и добра физическа подготвка.

Каква ли би била реакцията на околните, когато “дядото” започне да показва уменията си?

Скоро след пристигането си дядото изпъква с доброто си физическо състояние. Всички са шокирани, когато той вдига изключително големи тежести, които и присъстващите бодибилдъри не успяват.

Някои дори не могат да допуснат, че възрастен човек е способен на такива неща. Никой от тях обаче няма и представа, че това съвсем не е дядо, а млад мъж, дегизиран като такъв.

Първоначалното всички приемат “възрастния човек”, който отива на спортната площадка, с насмешка. Те дори започват да го снимат и да му се подиграват.

Малко по-късно обаче тълпата от хора му ръкопляска в израз на дълбок респект.

Споделете, ако видяното ви е накарало да се усмихнете!