in

Това призрак ли е или само вятъра? Гледайте този запис от камера и преценете сами

Запис на призрак - носилка в болница

Почти всеки ден излиза нов клип или снимка, които пораждат съмнение за паранормално присъствие в тях. Но можем ли да им се доверим?

В ерата на Фотошоп и модерните програми за видеообработка е почти невъзможно да сме сигурни в каквото и да е доказателство за наличието на призраци и други свръхестествени присъствия.

Мнозина са тези, които вярват в паранормалното и се опитват да представят доказателства за тайнствени създания около нас. Ето и поредния клип, който се опитва да ни убеди, че не сме сами иче около нас се случват необясними неща, неразгадеми от съвременната наука.

Това е запис от болница в Аржентина, при който изглежда, че носилката се движи сама.

За любителите на конспиративни теории, това видео е неоспоримо доказателство за наличието на свръхестествени сили около нас.

За скептиците, това е поредният манипулиран материал, който може да се обясни с дърпане посредством много тънка нишка или въженци. Не е изключено движението да се дължи просто на вятъра, но листата на околните дървета едва помръдват.

Със сигурност този клип ще стане тема за разгорещени спорове между представителите на двата враждуващи лагера и няма да получи еднозначен отговор.

Как бихте се почувствали, ако гледате тези кадри от прозореца на болничната си стая?

Бихте ли се уплашили? Какво е първото обяснение, което ще ви дойде наум? Ще повикате ли помощ? Ще бъдете  ли достатъчно бързи и смели да направите запис?

Споделете с нас вашите наблюдения. Очакваме мнението ви в коментарите и нашата Фейсбук страница.