in

Този човек ще ви покаже как да изработите ЛЮЛЕЕЩО СЕ ЛЕГЛО за двора с подръчни материали! {СНИМКИ}

човек лежи на легло в двора

Не ви ли се иска да си имате едно люлеещо се легло в своя двор? Е, нищо не пречи с малко креативност да го направите! Трябват ви само 2 палета и матрак.

Ако случайно имате в наличност стари дървени палети, а не знаете какво да правите с тях, този мъж ще ви покаже как можете сами да си сглобите невероятен люлеещ се стол за задния двор.

За тази цел ще са необходими дървени дъски и матрак. Започва се с две дървени палети в добро състояние, които преди това трябва да се почистят. После се подреждат и се определят размерите им, за да сме сигурни, че върху тях може да се постави стандартен матрак.

След това човекът отбелязва нужните пропорции и изрязва дървото до измерената дължина.

После майсторът покрива двата края на палетите заедно като добавя три дъски за опора под летвите.

В процеса на работа, той използва по-голяма бургия, за да направи дупки, толкова големи, че да поберат въже в четирите ъгъла на палетната основа. Щом е готов, той прекарва цялото това нещо под дърво в задния си двор и провесва палетите, като използва здраво въже.

Мъжът споменава, че всичко трябва да се провеси на точната височина, за да не е прекалено високо за качване или прекалено ниско, че да се протърква от земята. После върху това се поставя матрак и покривало, след което всичко е готово и можете да се насладите на своето удобно легълце.

две палета

човек прави легло от палета

 човек с две палета

легло от палета в двора

 

Ако това ви е харесало, моля да го СПОДЕЛИТЕ с приятелите си!

Ще ви бъдем благодарни!