in

Ядосан Плача Готино Умен Ха-ха Обичам Уау Яко Без думи

Този дядо се опитваше да спечели пари за ЕДИН ХЛЯБ… Защо трябваше да му се случва това?

беден дядо

Този дядо искаше да припечели малко пари, за да си купи хляб. Държавните служители в униформи го изгониха най-безцеремонно. Вижте какво се случи.. 

За пореден път се натъкваме на човек на преклонна възраст, който се опитва да спечели малко пари за прехрана. Както се вижда на снимката, старецът не прави нищо нередно. Продава домашен мед и си стои кротко, чакайки хората да си купят продукта.

За съжаление той няма да успее продаде нищо, защото бива прогонен от държавни служители. Макар и да няма разрешително за мястото, човекът не пречи на никого. Стои спокойно и смирено, без да създава шум и врява.

Имат ли друг избор пенсионерите? С мизерните държавни доходи не може да се живее, затова трябва да се търси алтернатива и допълнителна печалба.

Ще продължаваме да виждаме по улиците хора, които продават домашни стоки. И така ще е докато положението в държавата не се подобри и не започнат старите хора да получават прилични пенсии.

Но разбира се, не трябва да се учудваме от видяното. В днешно време всеки опит за припечелване на пари е прекратяван от държавните институции.

Нека не бъдем безучастни и действаме. Ако не направим промяната сега, нашите деца ще бъдат подложени на същото страдание и унижение след време.

Споделете, ако смятате, че този човек е несправедливо прогонен!!!

Нека тази грозна постъпка достигне до повече хора.

Недоволството в интернет доведе до създаването на петиция за защита на пенсионерите.

Може да се включите в нея тук.