in

Плача Без думи

Тя не показваше новороденото си, защото не искаше хората да виждат лицето му. След 22 години момичето само излезе на показ! [Снимки]

жена с бебе

Това младо момиче е невероятен феномен, дори и заради това, че доживяла да стане на 22 години. Родена е с почти смъртоносно и мъчително заболяване – ихтиоза гравис. То се предава по наследство и се изразява в 10 пъти по-бърз растеж на кожата от нормалното.

Тази аномалия води до деформиране най-вече на лицето и висока опасност от смъртоносни инфекции. Поради това по-голямата част от болните умират още като деца.

Родителите на тази жена я изоставят още след раждането, като в началото се обмисляло да бъде изпратена в център за умствено изостанали. Там тя щяла да бъда изолирана от света, макар и реално да не притежава умствени проблеми.

Служител в клиниката осиновява бебето и го отглежда като свое.

В момента момичето вече е на 22 години. Макар и да е било обект на подигравки като малко, то вече се радва на нормален и щастлив живот, показвайки, че външността не е най-важна.

Сами ще забележите, че младата жена вече живее пълноценно, подобно на останалите хора на тази възраст. Всичко това тя е получила благодарение на своята осиновителка, която продължава да е до нея в трудните моменти.

Една истинска и емоционална житейска история!

колаж със снимки на дете

момиче

дете с родители

Споделете, ако преживяното от това младо момиче ви е въздействало!