in

В момента Джак учи философия и теология в „Тринити Колидж“ в Дъблин и няма никакво намерение да се завръща под светлината на прожекторите.

В момента Джак учи философия и теология в „Тринити Колидж“ в Дъблин и няма никакво намерение да се завръща под светлината на прожекторите.

В интервюта той често казваше, че мрази героя си и може би и това е една от причините, подтикнали го да вземе това решение. Докато траеха снимките ненавистта към Джофри стигна толкова големи висоти, че самият Глийсън започна да получава заплахи за здравето си. „Актьор съм от 8-годишен. Вече не изпитвам удоволствие, както преди. Перспективата това да е работата, с която да си изкарвам хляба, не ме привлича. Преди винаги съм възприемал актьорството като вид забавление и когато станах част от Game of Thrones, действителността се стовари отгоре ми и ме хвана неподготвен.

Начинът на живот, който неизбежно ти се налага да следваш, когато участваш в успешно телевизионно шоу, не е нещо, което ме привлича и към което се стремя“, сподели при отказването си от актьорската кариера той. Джак Глийсън се появи на няколко срещи и събития с феновете на сериала „Игра на тронове“ през последните две години, за да ги зарадва, но в момента е по-вероятно да го видите в някоя дъблинска кръчма отколкото под светлината на прожекторите.

Той все пак има съвсем лек допир със сцената, тъй като играе в кукленските спектакли „Мечки в космоса“, създадени от неговата театрална компания Collapsing Horse.

Източник: дебати.бг